HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Mata ma fog Londonba utazni

2011.08.22. 14:26 :: Flashly

A 23 éves spanyol játékos a saját Twitter oldalán közölte, most utazik Londonba hogy átessen az orvosi vizsgálatokon, mielőtt visszautazna Spanyolországba, hogy elköszönjön a valenciai drukkerektől.

http://3.bp.blogspot.com/-kdjBh8u9ne0/TaIolGCZHiI/AAAAAAAAAWg/FIIt2QcWqhU/s1600/Juan-Mata.jpg

A spanyol klub vasárnap jelentette be a hírt, hogy elfogadták a Kékek Mata-ért tett ajánlatát, ami egy 26 millió font körüli összeg, így elutazhat hogy átessen az orvosin, és aláírhassa a szerződést.

Ezután pedig a mai napon Mata tudatta velünk, hogy még a mai napon, tehát hétfőn megérkezik Londonba a formalitások elintézése miatt, ezután pedig visszautazik hogy elköszönjön a Valencia drukkereitől.

"Londonba utazok az orvosi vizsgálatra, aztán pedig visszautazok Spanyolországba, hogy elköszönjek mindenkitől, ahogy azt megérdemlitek... köszönök mindent!" - közölte Mata.

Mata lesz a Chelsea negyedik átigazolt játékosa a nyáron, Romelu Lukaku, Oriol Romeu, és Thibaut Courtois után.

Forrás: Goal.com

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr33171143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsombor1012 2014.07.12. 17:43:31

már Manchesterbe is utazott.. :'D
süti beállítások módosítása