HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Már Redknapp sem biztos abban, hogy Modric maradni fog

2011.08.18. 03:48 :: Flashly

Harry Redknapp most először elfogadta, hogy a Tottenham-nek lehet hogy el kell adnia Modricot, hogy egy "jobb csapatban" találja magát.

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/08/17/article-0-0D76E09100000578-190_468x338.jpg

Redknapp kétségbeesetten próbálja erősíteni csapatát, és megerősítette, hogy érdeklődik Adebayor, Lassana Diarra és Scott Parker iránt.

A Spurs elnöke, Daniel Levy visszautasított egy, a Chelsea-től érkező 27 millió fontos ajánlatot Modricért, aki kihagyta a mai esti Hearts elleni Európa Liga mérkőzést egy kisebb sérülés miatt, de a manadzsernek el kell fogadnia, Modric távozni szeretne, és 130 ezer fontos fizetést szeretne a Chelsea-nél.

Redknapp így nyilatkozott: "Én tudom hogy mindannyian szeretjük a klubunkat, de ha valaki háromszoros fizetést ajánl a jelenleginél, azzal az eséllyel hogy megnyerhetik a Bajnokok Ligáját, ez nem könnyű. Ez nehéz neki."

"Szeretném őt itt látni az év elején, de ha menni fog, azt akarod hogy menjen, mert akkor szerezhetsz három vagy 4 másik játékost."

"El kell adnunk, felvennünk a pénzt, és megszereznünk 4 játékost, hogy egy jobb csapatot építsünk, vagy megtartjuk Luka-t, aki egy fantasztikus játékos."

"Nem tudom hogy fog ez végződni, az elnök nem akarja elveszíteni."

Az előző szezonban a második helyen végzett Chelsea Raul Meireles-t is figyeli, ha a Modric ügy kudarcba fulladna.

A Kékek még Yossi Benayoun-t is felajánlották Modric-ért.

Az izraeli játékos számára nehézkesen alakul hogy jó benyomást keltsen a Stamford Bridge-en, amióta a Liverpool-tól átigazolt.

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/08/18/article-2027222-0D6DE0F700000578-707_468x317.jpg

A Tottenham közel áll ahhoz hogy megszerezzék kölcsönbe Adebayort, de még tovább szeretnének erősíteni a támadósoron, hiszen eladták Robbie Keane-t a Los Angeles Galaxy-nak, közben Crouch-t pedig a Stoke City-vel hozták szóba. Emellett még Jermaine Defoe vagy Roman Pavlyuchenko is távozhat a White Hart Lane-ről.

Forrás: dailymail.co.uk

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr583161682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása