HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Még két igazolás?!

2011.08.14. 12:45 :: Flashly

Andre Villas-Boas kijelentette, az átigazolási időszak vége előtt, még megpróbálnak igazolni egy középpályást, illetve egy szélsőt - de nem minden áron Modric a célpont.

http://img.skysports.com/11/06/660x350/chelsea1_2615557.jpg

A Kékek már tettek két ajánlatot a Tottenham-nek Modricért, ám mindkét ajánlatot visszautasította a Spurs, Villas-Boas pedig nem akarta megerősíteni, hogy tettek e, vagy tervezik e egy harmadik ajánlat megtételét.

A Chelsea menedzsere elmondta, szeretnének egy hasonló stílusú játékos igazolni még a középpálya tengelyébe, ugyanis ezen a fronton csekély a választék a csapatban.

"Azt gondolom, lehet hogy bővítünk ezeken a posztokon - lehet," mondta a portugál menedzser. "A középpályának szüksége van erre."

"4-3-3-at játszunk, 25 fő a keretünk. Ahhoz hogy felkészülhess egy mérkőzésre, hat középpályásra van szükséged, nekünk jelenleg van négy."

"De van sokoldalú játékosunk is, Malouda például, vagy Benayoun, akik használhatóan több pozícióban is, méghozzá nagyon jó szinten."

Sürgősség

Amióta csak megérkezett Boas, folyamatosan Modric-al való kérdésekkel kell szembenéznie.

A legutóbbiakra egy rövid válasszal reagált: "Mint mondtam, sürgősen kell nekünk egy középpályás. De ez nem jelenti azt, hogy ez Luka."

"Annyira nem vagyok érdekelt, de ott van még például Nasri, akinek le fog járni a szerződése."

"Ő a legérdekesebb játékosok közül az egyik, ez az igazság, ugyanúgy mint Luka, vagy a többi másik játékos."

Új játékosok megszerezése mellett, Villas-Boasnak azt is el kell döntenie, melyik játékosát szeretné megtartani.

Didier Drogba kapott is már új szerződés ajánlatot, hogy lecseréljék a mostanit, amely jövő nyáron fog lejárni.

"Didier tudja hogy milyen ajánlatokat tettünk neki, amire ő tett egy merőben más ajánlatot, nekünk pedig ki kell elemeznünk néhány dolgot." - magyarázta Villas-Boas.


Forrás: Skysports.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr893152377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása