HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Drogba játéka bizonytalan

2009.12.15. 18:12 :: Flashly

Kérdéses Didier Drogba játéka a Portsmouth elleni szerdai bajnokin – közölte Carlo Ancelotti. A menedzser elmondása szerint a csatár háta fájdult meg az edzésen, és csak szerdán délelőtt dől el, hogy szerepelhet-e.

Jó hír viszont, hogy Alex felépült, és kezdeni is fog szerdán, Ricardo Carvalho helyett, míg a portugál a vasárnapi meccsen, a WHU ellen fog játszani.

Szintén ott lesz a keretben Salomon Kalou, ám az Drogbától is függ, hogy kezdőként vagy csereként számít rá az olasz tréner.

Ancelotti arról is beszámolt, hogy sok más változásra nem lehet számítani a szombati csapathoz képest. Azt elismerte, javítani kell a védekezésen, hogy elkerüljék a pontrúgások utáni gólokat. Ehhez a kommunikációhoz és a játékosok figyelmén is javítani kell, és fontos, hogy buta szabálytalanságokat ne kövessenek el a 16-os környékén.

A menedzser kiemelte, bízik Petr Cechben, akit a világ egyik legjobbjának tart, így nem igaz, hogy meg akarná venni Robert Greent a WHU-tól.

Ancelotti szerint normális, hogy a szurkolók kifütyülték a csapatot a 3-3 után, mert mindig a legjobbat várják el, és mivel megveszik a jegyet, megteheti ezt. Hozzátette: ez jó motiváció a csapatnak is.

A pénteki BL-sorsolásról azt mondta: a Milant személyes okok miatt kerülné el, és nem játszana szívesen az Interrel és a Bayern Münchennel sem, mert ezeket is erős csapatnak tartja.

Forrás: Chelseafc.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr631600361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása