HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Harminckét játékos mehet az Afrika-kupára

2009.12.15. 16:02 :: Flashly

Harminckét labdarúgó utazhat a Premier League-ből Angolába, a januárban kezdődő Afrikai Nemzetek Kupájára.

A csapatok közül a Portsmoutht érintheti a leginkább az ANK (hat futballistája vehet részt a tornán, ha nem jön közbe sérülés), de a Chelsea is kulcsemberei sorát nélkülözi majd a kontinenstorna miatt. Az angol élvonalbeli együttesek közül a Manchester United, a Liverpool, a Birmingham City és a Blackburn egy játékosát sem „veszíti el".

A LEHETSÉGES UTAZÓK LISTÁJA

Hat játékos utazhat: Portsmouth (Kevin-Prince Boateng, Nadir Belhadzs, Haszan Jebda, John Utaka, Nwankwo Kanu, Aruna Dindane)

Négy: Chelsea (Michael Essien, Didier Drogba, Salomon Kalou, John Obi Mikel)

Három: Manchester City (Kolo Touré, Emmanuel Adebayor, Kelvin Etuhu); Everton (Joseph Yobo, Yakubu Aiyegbeni, Victor Anichebe); Hull City (Kamel Gilasz, Daniel Cousin, Seyi Olofinjana)

Kettő: Arsenal (Alex Song, Emmanuel Eboué); Tottenham (Sebastien Bassong, Benoit Assou-Ekotto); Fulham (John Pantsil, Dickson Etuhu)

Egy: Aston Villa (Moustapha Salifou); Sunderland (John Mensah); Stoke (Mamady Sidibe); Bolton (Danny Shittu); Burnley (Andre Bikey); Wigan (Richard Kingson); Wolverhampton (George Elokobi)

Egy sem: Manchester Utd., Liverpool, Birmingham, Blackburn

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr811600047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása