HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

A Chelsea a Sampdoria csatára, Pazzini iránt érdeklődik

2009.12.16. 15:17 :: Flashly

A Sampdoria megerősíti a hírt, miszerint a Chelsea átigazolási rohamot folytat Giampaolo Pazzini iránt, és ezzel újra érdeklődnek a csatár iránt.

http://img.skysports.com/08/10/218x298/Giampaolo-Pazzini-2_1254229.jpgAz Il Corriere Dello Sport tudomása szerint, Carlo Ancelotti nyílt tárgyalást folytat Pazzini ügynökével, Tulio Tinti-vel a játékos januári átigazolási lehetőségeiről. A jelentés azt állítja, hogy a játékos ügynöke Londonba repült, hogy megkezdjék a beütemezett átigazolási tárgyalásokat.

Az olasz csatár Drogba pótlására érkezne a Chelsea-be, hiszen az elefántcsontparti játékos az Afrika Kupán fog szerepelni januárban.

Pazzini 2009 Januárjában került a Fiorentinától a Sampdoriához, ezidő alatt 32 mérkőzésen 19 alkalommal talált a kapuba.

Forrás: Goal.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr541602356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása