HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Ancelotti: Ha nem nyerek BL-t, kirúgnak

2009.12.16. 15:01 :: Flashly

Carlo Ancelotti, a Chelsea menedzsere a Press Association-nek adott nyilatkozatában kifejtette, egyáltalán nem lepődne meg, ha a csapat milliárdos tulajdonosa, Roman Abramovics megválna tőle, ha idén nem nyerik meg a Bajnokok Ligáját.

http://www.sunnyhillshost.com/student/acmilan7/carlo%20ancelotti.jpg"Kezdetektől fogva a győzelemre tanítottak játékosként és edzőként is. Ha nem nyersz, az jelentős probléma" - nyilatkozta az olasz mester. "Amikor a Bajnokok Ligájának döntőjébe vezetsz egy csapatot, az azt jelenti, hogy jó munkát végeztél. Viszont a klubvezetők döntik el, hogy ez elég-e nekik, ez egyáltalán nem meglepő" - mondta Ancelotti, akit 2001-ben elbocsátottak a Juventustól, mert csapata két egymást követő évben is alulmaradt a bajnoki versenyfutásban.

A szakember ezután arról beszélt, hogy eddig  csak az APOEL elleni mérkőzés után kellett szigorúan beszélni az öltözőben:  "Dühös voltam az APOEL elleni hazai döntetlen után, de már nem emlékszem, hogy miket mondtam. Tanulom a nyelvet, tudom, hogy fejezzem ki magam, de azért nem mindegyik szófordulatot szeretném alkalmazni is. Néha szükséges, hogy egy menedzser felemelje a hangját és feldobja a játékosokat. Azt hiszem, megleptem őket ezzel. Ennek ellenére nem ildomos mindig ordibálni, amikor elégedetlen vagy, mert akkor egy idő után már nem fognak meghallgatni."

Ancelotti kihangsúlyozta, hogy egy vezérnek mindig meg kell őrizni nyugalmát és odabökött egyet José Mourinhónak is: "Néha ki kell mutatnod,  hogy elégedetlen vagy egy-egy játékossal, vagy akár az egész csapattal, de sosem szabad elveszítened a kontrollt. Mourinhónak konfliktusai vannak az olasz újságírókkal az utóbbi időben és néha elveszíti a türelmét. Ez velem sosem történhet meg. Mérgesnek lenni nem jelenti azt, hogy el is veszítem az önuralmam."

Forrás: Sporthirado.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr261602318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása