HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Avram Grant: "Hibáztak, mikor kirúgtak!"

2009.12.16. 14:38 :: Flashly

A Portsmouth menedzsere, Avram Grant szerint a Chelsea túl elhamarkodott volt mikor menesztették, miután a Bajnokok Ligája döntőjéig vezette a londoni Kékeket.

http://randommiss.files.wordpress.com/2009/10/avram-grant.jpgAz izraeli 8 hónapig irányította a Chelsea gárdáját - Jose Mourinho menesztése után, - ám szerdán ismét visszatér a Stamford Bridge-re, 2008. májusa után előszőr.

A Pompey menedzsere hiszi, hogy a Chelsea felszálló-ágon volt az irányítása alatt, tehát a klub tulajdonosának, Roman Abramovic-nak, nagyobb bizalmat kellett volna szavaznia számára. Mint ismeretes a Chelsea egy büntető-rúgások után maradt alul...

"Azt gondoltam, hogy folytatnom kell, hiszen a csapat felfelé haladt."-mondta Grant a Sporting Life-nak. "Hónapról hónapra jobb lett. A foci javult, és azt hittem, hogy ez jó számomra, a klubnak, és a vezetőségnek is elég jó, hogy maradhassak."

"De a vezetők döntöttek, és nekem két választásom maradt: hogy előre-; vagy hátra felé nézek."

Miután arról kérdezték, hogy meglepődött-e menesztésén így válaszolt: "Túl régóta vagyok a labdarúgás világában, hogy bármi meglepjen..."

"Néha tudok olvasni a sorok között. Az utolsó három-négy hónapban arra koncentrálta, hogy az összes címet megnyerjük. Mikor ez történt, meglepődtem, de nem teljesen, hiszen ez a labdarúgás."

Forrás: Goal.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr781602267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása