HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Visszatérők a West Ham ellen

2009.12.19. 01:01 :: Flashly

Didier Drogba sérülés miatt nem lépett pályára szerda este a Porstmouth elleni 2-1-es győzelem alkalmával, míg Joe Colet és Ricardo Carvalhot pihentette Carlo Ancelotti.

"Nem akarok sok mindenen változtatni a hétközi felálláshoz képest. Carvalho visszatért a védelembe, s egy talány van, mégpedig a középpálya. Mikel vagy Ballack fog kezdeni, s Joe Cole is ott van a lehetséges opciók között." -mondja Ancelotti.

"Drogba jól van. Tegnap már teljes értékű edzésmunkát végzett és szerencsére semmi baja, ismét fitt, így ott lehet vasárnap a kezdőben. Alex nem tréningezett a csapattal, de holnap már fog, a többiek jól vannak. A hét végére már Sturridge is rendelkezésünkre fog állni, aki az elmúlt két hétben remekül teljesített az edzéseken, így már készen áll a játékra."

Michael Essien térdszalag sérüléssel bajlódik, így csupán csak január végén tud majd a Chelsea és Ancelotti rendelkezésére állni, hiszen január 10-én kezdődik az Afrikai Nemzetek Kupája, s ott fog majd bizonyítani a ghánai színekben, feltéve ha még idén kap behívót.

A médiában rengeteg spekuláció látott napvilágot Sergio Agüero leigazolásával kapcsolatosan. Ancelotti cáfol...

"Nem igazak ezek a hírek, nem kötöttünk szerződést egy játékossal sem. Jelen pillanatban nincs napirendi ponton Agüero megszerzése." -reagál az olasz mester a pletykákra.

Forrás: Chelseafc.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr721608199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása