HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Nem sikerült kihasználni 100%osan a MU botlását...

2009.12.20. 19:43 :: Flashly

Sajnos nem sikerült hozni a győzelmet a West Ham United otthonában, sőt, talán örülhetünk ennek az 1-1es döntetlennek is, hiszen azt az 1 gólt is "csak" büntetőből tudtuk berúgni, azt viszont 3x!

3x!? Igen 3x, a bíró 2x szabálytalannak fújta Lampard büntetőjét, amiért a játékosok az elrúgás pillanata előtt befutottak a 16os területére. De Lamps hihetetlen higgadtságának és koncetrálóképességének köszönhetően a 3. próbálkozásból is betalált, nemhiába mondják sokan, ő a legjobb 11es rúgó az egész világon. Ő az a játékos, aki 100 büntetőből 99-szer betalál.

Mégis így lett a mérkőzés igazságos, hiszen a West Ham is csak büntetőből talált be, és ők sem tettek többet annak érdekében hogy megnyerjék a mai mérkőzést. A 44. percben kapott 11est a West Ham, Ashely Cole szabálytalankodott Collisonnal szemben. A bíró szerint lerántotta. Ezt követően szerezték meg a vezetést Diamanti góljából.

Az 59. percben kaptuk meg mi a büntetőnket, Upson rúgta fel Sturridget, sárga lapot is kapott.

Összességében elmondhatjuk hogy ma sem sikerült megfelelően teljesítenünk, ahogy az utóbbi 4-5 mérkőzés óta, ami talán köszönhető a már kiismert diamond taktikának, vagy azoknak a játékosoknak, akik nem hajtanak kellően csapatért, s itt említeném meg Ballack játékát. Ballack személyes véleményem szerint már jó ideje nem Chelsea szintű játékos. Olyan alibi futballt játszik, amivel engem mérkőzésről mérkőzésre a plafonra kerget. Míg más játékosok majd a belüket köpik ki úgy hajtanak, (bár ezt erről a mérkőzésről nem mondhatnám el) addig Ballack csak sétálgat, kocog a pályán, és rengeteg labdát elad. Arról már nem is beszélek hogy mennyire lelassítja a támadásokat. Bárki más játszana helyette a csapatból az ő posztján, többet érne vele a csapat.

Reméljük hamar kilábal a csapat ebből a kisebb gödörből, és újra olyan szinten tudunk majd játszani, mint a szezon elején, amikor simán vertünk 3-0ra olyan csapatot mint a Tottenham, vagy az Arsenal, de megemlíthetem a Liverpool-nak lőtt 2est, de ki ne emlékezne a Blackburn-nek lőtt 5ösre. Mi szurkolók ilyen és hasonló teljesítményt várunk el kedvenc csapatunktól.

Lássuk tehát a mai eredményeket:

West Ham United - Chelsea 1-1 Diamanti (45. - 11-esből), ill. Lampard (61. - 11-esből)

Wolverhampton–Burnley 2-0 (Milijas 15., Doyle 50.)

Everton–Birmingham 1-1 (Biljaletgyinov 6., ill. Larsson 22.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr871611562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása