HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Torres a Chelsea-ben?!

2009.12.20. 19:46 :: Flashly

A Chelsea kész hatalmas összegeket áldozni Fernando Torresre a nyáron, ha minden úgy alakul...

A goal.com értesülései szerint, a Chelsea nyáron szeretné leigazolni Fernando Torrest... sok az akadály, de a jelenlegi állapotok szerint nem kizárható az ügylet.

Az akadályok:

- Fernando Torres szeret Liverpoolban élni és a csapatban is jól érzi magát.

- Jó szerződés köti a vörösökhöz.

- Nem feltétlenül adják el a riválisnak...

- A Chelseat még kizárhatják az átigazolási időszakból...

 

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/ftorres9/uploads/3376437313-soccer-barclays-premier-league-liverpool-v-manchester-city-anfield.jpgMiért mehet

- Abramovic kész szinte minden pénzt megadni a spanyol támadóért, úgy gondolja, Torresszel sikerülhet a bajnokok ligája győzelem (ha már idén, nélküle is sikerül, akkor lehet, hogy annyira már nem lesz rá szükség.)

- Fernando Torres, ha már elhagyta az Atletico Madridot és Spanyolországot, akkor csak a Bajnokok Ligájában akar játszani... ha nem jön össze a Liverpoolnak legalább a negyedik hely a bajnokságban, akkor Torres előfordulhat, hogy távozik. És talán ez a legfontosabb pont, Torres a bl-ben akar játszani... a Liverpoolt meg anyagilag nagyon érzékenyen érintené, ha nem sikerül kijutni újra a legjobbak közé! Torres meg a legértékesebb portékája a csapatnak!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr931611572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása