HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Ivanovic a Real Madrid kiszemeltjei között

2009.12.22. 18:46 :: Flashly

Pepe súlyos sérülése miatt hátvédet keres a Real Madrid, a Marca értesülései szerint ötven futballista közül választja ki a vezetőség, hogy kivel erősíti meg a télen védelmét, ha Florentino Pérez is engedélyét adja a transzferre. A legújabb név Braniszlav Ivanovics, a Chelsea szerb hátvédje.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fb/Branislav_Ivanovic.jpg/237px-Branislav_Ivanovic.jpgA Real Madrid menedzsmentje okvetlenül védőt igazolna januárban, de ehhez még Florentino Pérez elnök áldása is kell, ez a húzás ugyanis nem szerepelt a prezidente nagyszabású projektjében. Sergio Ramos tölthetné be a Pepe posztján megüresedő űrt, így elsősorban jobbhátvédre fáj a madridiak foga.A legújabb kiszemelt a Chelsea hátvédje, a jobb oldalon és középen is bevethető Braniszlav Ivanovics. További komplikációt jelenthet, hogy a Chelsea tulajdonosa, Roman Abramovics csak nyáron, a vb után tenné pénzzé a játékost.

Négy másik nagy név, aki januárban akár a Real védelmében is feltűnhet: Jonathan (Cruzeiro), Gonzalo Castro (Leverkusen), Maicon (Inter) és Evans (MU). A Marca szerint ötven védő nevét írték fel jegyzetfüzetükbe a Real illetékesei...

Forrás: Sporthirado.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr711616397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása