HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Anelka idén már nem léphet pályára

2009.12.23. 17:45 :: Flashly

http://nicolasanelka.soccerstar.info/images%5Cplayers%5Cnicolas-anelka%5Cnicolas-anelka-10.jpgNicolas Anelka idén már nem húzza magára a Chelsea mezét, sem a Birmingham, sem a Fulham ellen. A francia játékos már múlt hétvégén sem tudta vállalni a játékot a West Ham ellen, hiszen megsérült a vádlija.

Sérülése nem komoly, azonban huzamosabb ideig kénytelen lesz csak a partvonal mellől szemlélni csapattársait. A Kékek edzői stábja reméli, hogy a támadó január 3-án a Watford elleni FA kupa találkozón már bevethető lesz.

Gyorsan kell rehabilitálódnia Anelkának, hiszen az év első hónapjában a csapat elveszti Didier Drogbát az Afrikai Nemzetek Kupája miatt. Azonban Carlo Ancelotti nem tekint még ennyire előre, ő jelenleg csak a Birmingham elleni bajnokira készül, s nagy a valószínűsége, hogy a fiatal Daniel Sturridge kezdőként léphet majd pályára az újonc ellen.

"Anelkának kisebb izomproblémája van. Ez nem nagy sérülés, de mégis harcképtelenné válik ettől." -mondja Ancelotti.

A fiatal Sturridge, ki maga is most tért vissza sérüléséből vasárnap már kapott egy kis szerepet a West Ham ellen, s most könnyen megeshet, hogy karácsony másnapján a Birmingham ellen már a kezdőben találja magát.

"Úgy vélem, Sturridge jó állapotban van. A West Ham ellen jól játszott, s ezzel bizonyította számomra érettségét, lehet a Birmingham ellen kezdő lesz." -fejezi be az olasz tréner.

Forrás: Chelseafc.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr291618588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása