HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Mourinho: Chelsea, MU, vagy Liverpool?

2009.12.25. 15:18 :: Flashly

Az egyik brit szurkolói oldal szerint hamarosan visszatérhet Angliába José Mourinho, aki jelenleg az olasz Internazionalét trenírozza. A Chelsea korábbi portugál sikeredzőjének több opciója is lehet, hisz egykori csapata mellett a Manchester Unitednél és a Liverpoolnál is el tudnák képzelni a kispadon.

http://bettingexpertblog.files.wordpress.com/2009/04/jose-mourinho1.jpgBár Mourinho jelenleg jól érzi magát az olasz pontvadászatot magabiztosan vezető Internél, ő maga sem zárta ki a lehetőségét annak, hogy a nem is olyan távoli jövőben megint a Premier League-ben irányítson egy csapatot.

A portugál edzőzseni előtt több út is állhat. Egyrészt volt csapatánál tárt karokkal várnák a Chelsea-vel szerzett két bajnoki aranya végett, igaz, a jelenlegi menedzser, Carlo Ancelotti vezetésével remekül muzsikálnak a londoniak, így még Mourinhónak sem lenne könnyű dolga az olasszal.

Második lehetőség a Manchester Unitednél várhatná, ahol Sir Alex Ferguson pár szezont követően feltehetően visszavonul azu edzősködéstől, és ő maga is, mint egyik lehetséges utódját emlegette a portugált, akinek a hírek szerint jelenleg a Barcelonát edző Pep Guardiola lehet a legnagyobb riválisa a Vörös Ördögök kispadjáért.

A legkézzelfoghatóbb célt azonban talán a Liverpool jelentheti Mourinhónak, amelynél legújabban alaposan kikezdték a csapattal csak szenvedő Rafa Benízezt, bár kérdés, hogy mit szólna a luzitán karizmatikus, de olykor elviselhetetlen stílusához az igen kritikus liverpooli közönség. A FootballFanCast szerint mindenesetre az Anfield Roadon is megállná a helyét Mourinho.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr501622392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása