HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

A Chelsea is érdeklődik Luca Toni iránt

2009.12.26. 13:06 :: Flashly

A Sportmediaset.it és a The Sun jelentései szerint a "Kékek" is érdeklődnek Luca Toni iránt. Luca Toni aggódik, ugyanis mostanában alig-alig kap lehetőséget az Allianz Arénában, s így veszélybe került a Világbajnokságon való szereplése.

Luca Toni - Bayern (Getty Images)

Az egykori Palermo és Fiorentina csatár mindenképpen távozni szeretne, de a Bayern legfeljebb csak kölcsönbe adná. A jelentés szerint Luca Toni lenne Didier Droba alternatívája, amíg az elefántcsontparti az Afrika Kupán szerepel.

Azonban, a Roma szintúgy szeretné leigazolni az olasz csatárt, akik jelen pillanatban közel is állnak hozzá. - áll a Corriere Dello Sport jelentésében.

Toni kinyilvánította hogy szívesen térne vissza a Serie A-ba, és az ügynöke, Tulio Tinti is azt mondta, "a Roma lesz az első választás" minden beérkező ajánlat esetén is.

Forrás: Goal.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr601623946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása