HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Ancelotti fogadalma: Ha igazolunk januárban, meztelenre vetkőzöm

2009.12.26. 12:40 :: Flashly

Carlo Ancelotti, a Chelsea trénere az egyik angol lapnak elmondta, meztelenül fogja körbefutni a londoni együttes edzőközpontját, amennyiben a klub játékost vesz januárban. Az olasz edző korábban azt az ígéretet tette, hogy a Chelsea nem igazol a télen.

A Daily Mail beszámolója szerint a Chelsea edzője, Carlo Ancelotti korábban azt az ígéretet tette, hogy nem fog játékost venni januárban.

A lap ezzel a kijelentésével szembesítette az olaszt, aki megerősített mindenkit elhatározásában és hozzátette, amennyiben nem tartja be a szavát, úgy körbefutja a Chelsea edzőközpontját – meztelenül.

Komoly ígéret ez mindenesetre Ancelottitól, ugyanis a Kékek több játékosukat is kénytelenek nélkülözni az Afrikai Nemzetek Kupája miatt.

Forrás: Goal.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr431623919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása