HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Mourinho: A Chelsea fogja megnyerni a bajnokságot

2009.12.29. 17:34 :: Flashly

José Mourinho szerint Cristiano Ronaldo nélkül nem lesz képes újra megnyerni a bajnoki címet a Manchester United, ugyanis nem találta meg a csapat Ronaldo megfelelő utódját.

 

Josè Mourinho - Chelsea-Fulham - EPL (Getty Images)

"Ez a Chelsea, Nicolas Anelka-t és Branislav Ivanovic-ot leszámítva még mindig rengeteget jelent nekem." mondta Mourinho, miután élőben látta egykori csapatát játszani a Fulham ellen.

"Én tényleg úgyérzem, hogy újra képes lehet megnyerni ez a csapat a PL-t. Vezetik a tabellát, és úgytűnik hogy a Liverpool már kiszállt a versenyből."

"A Manchester United a közelben van, de nekem úgy tűnik, hogy ez a csapat nem olyan mint amikor Ronaldo is velük volt. A United vele, és nélküle, egy teljesen különböző csapat - ő eligazolt a Real Madridba, és ez egy hatalmas különbség, hiszen ő a világ legjobb játékosa."

"Az Arsenal is a közelben lohog, de valahányszor közel állnak a tabella éléhez, mindig valami rosszat követnek el - mint például a döntetlen a Burnley ellen. Szóval az út újra tiszta a Chelsea számára, és remélem hogy minden jól megy majd nekik."

Mourinho nem szentimentális okokból utazott el Nyugat-Londonba. A Chelsea az Inter-t kapta ellenfélül a Bajnokol Ligája első kieséses szakaszában, így csupán Mourinho élőben szerette volna megnézni egykori csapatát, hogy milyen formában van.

"Harcolni fogunk, ez biztos!" - mondta a karizmatikus edző. "Ez egy kemény sorsolás volt nekünk, de a Chelsea számára is szintén kemény."

Forrás: Goal.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr651630776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása