HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Ancelotti: Megérdemeltem vezetünk

2010.01.02. 20:21 :: Flashly

Carlo Ancelotti szerint a Chelsea játékosai megérdemelik a dicséretet, hogy vezetik a bajnokságot, de elismerte azt is, az utóbbi hetek teljesítménye nem volt a legjobb.

"Voltak gondjaink decemberben. Nem nyertünk meg pár fontos meccset, három döntetlent értünk el, de ez normálisnak mondható, más csapatoknak korábban voltak rossz meccsei. Az a fontos, hogy még vezetünk, vagyis az elmúlt fél évben jobban szerepeltünk, mint a riválisok. Az Arsenal és a Manchester United nehéz ellenfél lesz, de most a Chelsea vezet, és szerintem megérdemelten."

Ancelotti beszélt Petc Cechről és a kapus formájáról is. Az olasz edző sürgette játékosát, hogy a továbbiakban uralja a kapu előtti területért, így javíthat teljesítményén.

"Egy olyan kapus, aki felelősséget visel a 16-osért, ritkán hibázik. Inkább az ilyen kapusokat szeretem, nem azokat, akik a gólvonalon állnak. Petr uralja a területet, kimozdul a labdákért. Angliában ilyen kapusra van szükség. Petr a csapat egyik legfontosabb játékosa, a világ egyik legjobb kapusa."

Ancelotti szólt arról is, szeretné, ha Michael Ballack valóban meghosszabbítaná szerződését. "Remek személyisége van, örülnék, ha maradna."

Az olasz edző azt ígérte, a legerősebb csapatát küldi ki a Watford ellen, mert tudja, az FA-kupának komoly hagyományai vannak, fontos sorozat.

Forrás: Chelseafc.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr871640338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása