HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Londoni belharc a Samp csatáráért

2010.01.05. 22:26 :: Flashly

A Tottenham és a Chelsea öldöklő harcot vív azért, hogy elnyerje a Sampdoria csatárának, Giampaolo Pazzininek a kegyeit. A genovaiak 20 millió fontra taksálják kulcsjátékosukat, aki iránt korábban a Manchester City is érdeklődött.

 


http://img.skysports.com/08/10/218x298/Giampaolo-Pazzini-2_1254229.jpgKelendő portéka Pazzini a téli átigazolási piacon, a Manchester City és a Chelsea után ugyanis a Tottenham szintén bejelentette igényét a megszerzésére a Corriere dello Sport értesülései szerint.

A játékosnak belföldről is van kérője, ám az szinte kizárható, hogy a Palermo versenyezni tud riválisaival az anyagi és a szakmai szempontok terén.

A támadó december közepén még úgy nyilatkozott, nem szeretne eligazolni jelenlegi csapatából, az utóbbi napokban azonban megkukult, és nem kíván válaszolni a jövőjét firtató kérdésekre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr811650305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása