HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

A Chelsea harcol Lovren-ért?

2010.01.09. 19:58 :: Flashly

Dejan Lovren (20) aki jelenleg a Dinamo Zagrebet erősíti, a legfelkapottabb játékos szülőföldjén. A Lyon már ajánlatott is tett, azonban azt visszautasították. A Dinamo ragaszkodik ahhoz, nem tervezik, hogy megváljanak Lovren-től, de alelnöke  Zdravko Mamic elismerte, álláspontján tudnak  változtatni ha kapnak egy megfelelő ajánlatot.


http://profile.ak.fbcdn.net/object3/1142/39/n22035551201_9132.jpg„A Lyon már tett egy ajánlatot amit nem fogadtunk el. Ez a történet vége. Sokan mondják, hogy őrölt vagyok, mivel visszautasítottam Franciaországból az ajánlatot, de a lényeg az, hogy nem akarunk sietni. A pénzügyi helyzet elég jó, szóval nem kell minden ajánlatot elfogadnunk.”- mondta Zdravko Mamic.

"Építeni akarunk egy erősebb csapatot a jövő számára, jobbak és jobbak akarunk lenni, és nem akarunk felajánlani senkinek senkit.”


A spekulációk szerint a Dinamót, egy 10 millió eurós ajánlattal (9 millió font) lehetne arra késztetni, hogy megváljanak a védőtöl.

Forrás: Teamtalk.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr171659779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása