HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Deco ismét edzésben

2010.01.12. 22:58 :: Flashly

A hideg és a hó keresztbe húzta Carlo Ancelotti edzéstervét, így miután elmaradt a szombati Hull City elleni bajnoki mérkőzés, az olasz mester két nap pihenőt adott játékosainak.

A szabadnapok leteltek ma, így reggel a srácok a hó ellenére már a Surrey ground-on edzhettek, s ott volt közöttük Deco is, aki utoljára december 16-án, a Porstmouth ellen lépett pályára.

A pályamunkások minden tőlük telhetőt megtettek azért, hogy a Chelsea labdarúgói immáron a fedett csarnok helyett a szabadban tudjanak tréningezni, s a hó ne hátráltassa munkájukat.

Az ifi csapat is ezt a pályát használta tegnap, a Surrey ground-on készültek fel a ma esti FA Youth Cup meccsükre a Nottingham Forest ellen.

Forrás: www.chelseafc.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr381668073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása