HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Terry 2009 legjobbjai között

2010.01.22. 03:56 :: Flashly

Szavazni az Uefa hivatalos weboldalán lehetett, s szerte a világon több, mint négy millió szurkoló voksolt, hogy véleménye szerint ki volt a legjobb a múlt évben.

Egy Chelsea játékos került be 2009 legjobb csapatába, méghozzá a kapitány John Terry, kinek nem újdonság ez a megtiszteltetés. A bekk az elmúlt öt évben már a negyedik alkalommal szerepel az év csapatában.

Nagy elismerés ez JT-nek, hiszen ő az egyetlen angol ebben a csapatban, s rajta kívül csupán egy Premier Leagueben szerepelő játékos került be az álomkezdőbe. Ez a labdarúgó Patrice Evra, a Manchester United baloldali védője.

Az Év csapata a szurkolók szerint:
Iker Casillas (Real Madrid); Daniel Alves (Barcelona), John Terry (Chelsea), Carles Puyol (Barcelona), Patrice Evra (Manchester United); Cristiano Ronaldo (Manchester United/Real Madrid), Xavi Hernández (Barcelona), Kaká (AC Milan/Real Madrid), Andrés Iniesta (Barcelona); Lionel Messi (Barcelona), Zlatan Ibrahimović (Internazionale/Barcelona)

Edző: Josep Guardiola (Barcelona)

2007-ben Didier Drogbat is beválogatták a szurkolók, Petr Cech, mint kapus, Jose Mourinho pedig, mint tréner szerepelt 2005-ben az álomcsapatban.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása