HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

A jubiláló bekk és dicséretei

2010.01.27. 17:38 :: Flashly

Ashley Cole a Chelsea bal oldali védője ma este a Birmingham City ellen öltheti magára a 150. alkalommal a Kékek trikóját. Ez az elképesztő szám 2006 óta egyre csak nő, s határ a csillagos ég.

Cole összesen eddig 150 alkalommal lépett pályára, mint Chelsea játékos, s ma századszor vetheti majd be őt bajnokin a csapat mestere. Tehát a mai találkozón duplán jubilál a huszonkilenc éves labdarúgó.

E jeles alkalomból a másik szélső bekk, a nagy Ashley Cole csodáló Branislav Ivanovics, beszél csapattársáról. "Ashley hihetetlen!" -kezdi dicséreteit a szerb.

"Gólokat szerez e mellett kitűnően játszik. Tavaly valami elképesztőt nyújtott, idén pedig felülmúlja korábbi teljesítményét. Tudom, hogy nagyon nehéz dolog ugyanazon a kitűnő szinten teljesíteni éveken keresztül, de ő képes rá!"

Cole megmozdulásait gyakran követi hatalmas taps, mikor megállít egy szélsebesen száguldó csatárt és mikor segíti csapata támadásait, egy jó beadással vagy egy szép passzal. Ivanovics szerint az pozitív dolog, ha egy védő nem csak elsődleges feladatára fókuszál.

"Ash rengeteget robotol és fut, keményen összecsap az ellenféllel. Fő feladata megállítani a rárontó támadókat, majd alkalomadtán előre tör és már csapata támadását segíti. S nem, hogy csak beadja a labdát, hanem be is rúgja azt a hálóba. Idén már három találatot jegyez, ez nagyszerű." -jegyzi meg Ivanovics.

A fenn említetteket a szerb védő, akár saját magára is mondhatta volna, hiszen ő is nagyszerűen teljesít idén is, mikor lehetőséget kap a sérült Jose Bosingwa helyén. A szimpátia Cole és Ivanovics között közös, s most az angol bekk mond pár szót csapattársáról.

"Brana már most elképesztő. Mikor alá írt a Chelseahez, csak az edzéseken láthattuk, hogy mit művel, mivel alig kapott játéklehetőséget, most pedig mikor hétről-hétre játszik, ki merem jelenteni, hogy ő a csapat egyik legjobb labdarúgója."

"Fontos támpont, megbízható tagja a védelemnek és hol hátul látom, hol pedig már nyargal előre a támadással. Szereti és élvezi a futballt és ez a legfontosabb."


Ma a Birmingham ellen mind Ashley Cole, mind pedig Branislav Ivanovics ott lesz a Chelsea kezdőjében és bizonyíthatják az elmondottakat.

Forrás: Chelseafc.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr681706995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása