HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Újra első helyen a Chelsea

2010.01.27. 23:12 :: Flashly

Sima mérkőzésen, szép játékkal fociztuk le a Birmingham csapatát a pályánkról.

Azthiszem kijelenthetjük hogy minden játékosunk egytől egyig nagyon jól játszott, de a tamádást legtöbbször Joe Cole vezette, nem is akárhogyan. Az angol szélső hosszú idő óta nem játszott már ilyen jól ahogyan ma teljesített, és reméljük a következő meccseken is tudja majd ezt a szintet hozni.

Egy másik játékosunk is kiemelkedő teljesítményt nyújtott, aki számára nem annyira megszokott poszton játszott vészmegoldásként, ez pedig nem más mint Deco. Essien sérült, Belletti sérült, Mikel pedig még az Afrika kupán szerepel, így hát nem volt más választás, mint hogy Deco-nak kellett betöltenie a védekező középpályás szerepét.

Deco nem kapott eddig túl sok lehetőséget a szezonban, és amikor játszott nem nyújtott kiemelkedő, vagy jó teljesítményt, de a mai mérkőzésben nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ne kapjon gólt a csapat, és hogy ne jusson el túl sokszor az ellenfél a kapunkig.

Maga a csapat igazi csapatként működött, mind elöl, mind pedig hátul segítették egymást a játékosok. Az egész mérkőzés alatt szép támadásokat vezettünk, és ha egy kicsit szerencsésebben lövünk, akár még 2-3 gólt is szerezhettünk volna.

Igazi gálát rendeztünk ismét, Malouda korai találatát követően Frank Lampard kétszer is hibátlanul célzott, ezzel átvettük a vezetést a tabellán, úgy, hogy a Man. Unitednél, és az Arsenálnál egy találkozóval kevesebbet játszottunk.

 

CHELSEA-BIRMINGHAM CITY 3-0 (2-0) 
London, Stamford Bridge, 41 293 néző, vezette: Steve Bennett.
CHELSEA: Cech - Ivanovics, R. Carvalho, Terry, A. Cole - Ballack, Deco, Lampard - J. Cole (Zsirkov, 81.) - Anelka (Sturridge, 88.), Malouda. Menedzser: Carlo Ancelotti.
Cserék: Turnbull - kapus, P. Ferreira, Alex, Zsirkov, Matics, Borini, Sturridge.
 
BIRMINGHAM CITY: Hart - Carr, Ridgewell, R. Johnson, Dann - Bowyer, Larsson, Ferguson, Jerome (Fahey, 56.) - Benítez, McFadden (Madera, 72.). Menedzser: Alex McLeish.
Cserék: M. Taylor, Queudrue, Vignal, Madera, Fahey, McSheffrey, D. Johnson.
Gólszerző: Malouda (6.), Lampard (32., 90.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr31707953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása