HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Ancelotti: Szükségünk van Drogbára

2010.01.28. 17:12 :: Flashly

A Chelsea nagyon magabiztosan hozta a Birmingham City elleni mérkőzést, köszönhetően Lampard duplájának, és Malouda fejesgóljának. Ezzel a diadallal az Ancelotti-csapat ismét vezeti a Premier League-t.


http://img.skysports.com/09/04/218x298/CarloAncelotti_2204829.jpgAnnak ellenére, hogy a „Kékek” simán hozták a meccset, Ancelotti már várja, hogy visszatérjen az elefántcsontparti csatár, Didier Drogba. Drogba,  Kalou-val egyetemben már visszatért az Afrikai Nemzetek Kupájáról, de a Birmingham ellen még csak a keretbe sem kerültek be a hosszú repülő út miatt.
 

„Szükségünk van Drogbára, mert egyszerűen fantasztikus játékos.”- kezdte Ancelotti.

„Szeretnék köszönetet mondani a játékosaimnak, mert kitűnően teljesítenek, de nagyon kell Didier a jövőre nézve.”


„Nem tudom, hogy késszen áll-e majd a Burnley elleni találkozóra, csütörtökön fogják megvizsgálni, s azután döntünk. Ugyan ez a helyzet Kalou-val."


„A filozófiánkon, és a céljainkon ez nem fog változtatni – szép focit játszani, és győzni akarunk! Ugyanezt a rendszert fogjuk fenntartani, nem változtatunk.”

A Chelsea az afrikai játékosai nélkül 100%-os, és Ancelotti nyilvánvalóan örült a győzelemnek.


„90 percen keresztül jól muzsikáltunk, a második félidő nehezebb volt, de ez normális ha olyan jó alakulat ellen játszunk mint a Birmingham.”- tette hozzá.


„Csodálatos egyéni teljesítményt is nyújtottak játékosaim, mint például: John Terry , Malouda és Deco. Nagyon jó pillanatokat élünk  most át.”

Forrás: SkySports.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr121710331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása