HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Nem tudtunk nyerni a Hull City ellen...

2010.02.02. 23:07 :: Flashly

A Chelsea csak egy ponttal tudta növelni előnyét a Manchester Uniteddel szemben az angol bajnokságban, miután Carlo Ancelotti csapata csak 1–1-es döntetlent játszott a Hull City otthonában a Premier League 21. fordulójából elhalasztott mérkőzésen.

Az első komolyabb lehetőség „természetesen" a vendégcsapat előtt adódott. A 10. percben Frank Lampard próbálkozott távolról, de a Boaz Myhil magabiztosan hárított.

Nem sokkal később jóval nagyobb helyzetet alakított ki a Chelsea. Michael Ballack közelről, senkitől sem zavartatva fejelt, a labda azonban pont középre ment, így Myhilről még csak ki sem pattant a labda.

A 30. percben aztán jött a hidegzuhany a listavezető számára. Steven Mouyokolo emelkedett a legjobb ütemben egy hazai szögletnél, s fejelt Petr Cech kapujába. A cseh kapus a gólvonalon ragadt... (1–0)

Az Afrika-kupáról visszatérő Didier Drogba azonban bő tíz perccel később egyenlített. Az elefántcsontparti támadó nagyon okos szabadrúgása kötött ki a bal kapufa mellett – belülről. A labda pont kikerült minden védőt, s csapódott a kapuba. (1–1)

Ebben a találatban viszont már benne volt a hazai kapus: Myhill nem a legjobban helyezkedett a pontrúgásnál.

A szünetre még így is előnnyel mehetett volna a Hull: Anthony Gardner az első félidő hosszabbításában azonban az ötösről fejelt fölé. Hatalmas helyzet volt...

A második játékrészben sem omlott össze a kiscsapat, gyakorlatilag kiegyenlített erők küzdelmét hozta a találkozó. Hiába játszott az első helyezett a tizenkilencedikkel.

Igazán nagy gólhelyzetek azonban nem alakultak ki a második játékrészben (talán csak az egyik oldalon Jozy Altidore, míg a másikon Drogba fejesét és Daniel Sturridge lövését érdemes még megemlíteni).

Összességében igazságos döntetlen született.

A két csapat a meccs előtt 39-szer találkozott egymással. A Hull City mindössze négyszer győzött a londoniak ellen, s nyerniük most sem sikerült, a megszerzett egy ponttal azonban boldog lehet Phil Brown együttese. No meg örülhet a döntetlennek a Manchester United is, amely így csak két ponttal van lemaradva a listavezető Chelsea mögött.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr331724228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása