HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Ancelotti: Nem kell csalódottnak lenni

2010.02.03. 18:00 :: Flashly

Carlo Ancelotti elismerte, a Chelsea messze elmaradt legjobb játékától a Hull ellen, de elégedett volt az egy szerzett ponttal.

http://www.rossoneriblog.com/wp-content/uploads/2009/05/carlo_ancelotti_280_495322a.jpg"Kemény meccsen vagyunk túl, a Hull nagyszerűen játszott, és nyomás alá helyezett bennünket. Szerintem jó eredményt értünk el. Nem kell csalódottnak lennünk, időnként előfordul, hogy egy kisebb csapat ellen döntetlenre vagyunk képesek. A tabella élén állunk továbbra is, és előre kell tekintenünk."

"Jó helyzetben vagyunk, vezetjük a bajnokságot, de tudjuk, a Manchester United nagyszerű ellenfél, hosszú harc lesz még a szezon végéig, és örülhetünk, hogy most 2 ponttal vezetünk. Volt lehetőségünk, hogy ezt növeljük, de lehetetlen valamennyi meccset megnyerni"
- mondta az olasz edző.

Drogba csodás szabadrúgásgólja volt a kedd este fénypontja, míg Ancelotti számára újra aggodalmat jelenthet a rögzített helyzetek kivédekezése, hiszen újra szöglet után kapott gólt a csapat. Az olasz edző tisztában van a helyzettel, de felhívta a figyelmet arra is, hogy a Chelsea mennyi gólt szerzett pontrúgásokból. "Angliában valamennyi csapatnak vannak ruganyos, jól fejelő játékosai, így megtörténhet, hogy gólt kapunk ilyen helyzetből."

"Valamennyi játékosnak jó állapotban kell lennie. Most már minden meccs fontos, és valamennyi eldöntheti a szezont"
- hangsúlyozta.

A menedzser beszélt John Terryről, akinek kész plusz szabadságot adni, ha a kapitánynak erre van szüksége, de eddig nem volt erről szó.

Forrás: Chelseafc.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr481727223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása