HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Carlo Ancelotti: Meg akartam ölelni Terryt

2010.02.08. 14:41 :: Flashly

A tisztes családapa hírében álló Terryről a héten derült ki, hogy volt csapattársának, Wayne Bridge-nek egykori partnerével, Vanessa Perroncellel ápolt meghitt viszonyt.

http://www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/1/67/97/cikk_2016797/300carlo.jpgNem sokkal később már az is napvilágot látott: az eset nem egyedi volt, a szeretők sora nem Perroncellel kezdődött és végződött... A hír valósággal sokkolta Angliát: Terry a válogatottban el is vesztette kapitányi karszalagját.

Hasonló lehetőség a Chelsea-nél is felmerült, ám Carlo Ancelotti további bizalmat szavazott Terrynek, amelyet a középhátvéd jó játékkal és gólpasszal – a „kékek" első találatánál fejese után Drogba egy lépésről bombázott az Arsenal kapujába – hálált meg.

„A végén meg akartam őt ölelni, hogy megköszönjem neki ezt a teljesítményt – értékelte Terry játékát az olasz szakember, majd hozzátette, a Chelsea-ben ő testesíti meg a tökéletes csapatkapitányt. – Együttesünk számára különösen fontos, hogy olyan vezéralakja legyen, mint ő. John mindig képes kontroll alatt tartani a pályán történteket és mentálisan nagyon erős."

A Chelsea menedzsere nem kommentálta azt, hogy eközben Terrytől elvették az angol válogatott kapitányi karszalagját: „az nem az én döntésem, így nem tisztem arról véleményt formálni."

Forrás: Nso.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr911739311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása