HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Petr Cech a PL-esélyekről

2010.02.09. 01:04 :: Flashly

Petr Cech-et a londoni derbi egyik hőseként könyvelhetjük el, miután Didier Drogba mellett a Chelsea egyik legjobban teljesítő játékosa volt.

http://i206.photobucket.com/albums/bb234/fahmifaisol/Sport/Soccer/English%20Premiership/Chelsea/Player/Petr%20Cech/petr-cech.jpgA "The Blues" 2:0-ra megverte egyik legnagyobb riválisát, az Arsene Wenger által irányított Arsenalt, ezzel pedig újra a tabella élére került.

A cseh származású kapus a mérkőzést követően kisebb jóslatokba bocsátkozva beszélt a bajnoki cím esélyeseiről.

"Jókor jött ez a győzelem, hiszen komoly csatát vívunk a MU-val a bajnoki címért. Az Arsenal már kilenc pontra van tőlünk, így kétlem, hogy ezek után az élre tudnának érni. Nálunk az előny, kiegyensúlyozottnak kell lennünk, s ami nagyon fontos, nem szabad fölösleges pontokat veszítenünk. Hosszú harc áll még előttünk, remélem, a végén mi örülhetünk!" - mondta bizakodva Cech.

Forrás: Chelseafc.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr91741062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása