HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Mourinho szerint őmiatta jó a Chelsea

2010.02.11. 01:02 :: Flashly

José Mourinho, az Inter vezetőedzője nagyon nagy csatára számít egykori klubja ellen.

http://www.samsungsport.hu/images/news/img_news_52974_n.jpgA portugál szerint a világon jelenleg a Chelsea az egyik legerősebb együttes - igaz, nem hazudtolta meg önmagát, és úgy véli, ez főképp neki köszönhető.

- Mindent részletesen megfigyeltem, amikor legutóbb ott jártam - jelentette ki Mourinho. - Még a bemelegítés is ugyanúgy zajlik, mint az én időmben. A pontrúgásoknál ugyanúgy helyezkednek a játékosok, mint akkor. Néha a rombuszalakzatot, néha 4-3-3-at használják, ugyanazokat a felállásokat, amelyeket az én időmben is alkalmaztunk.

Mourinho azonban ezúttal nem kizárólag saját magát dicsérte: a portugál szerint mindez a stabilitás, az állandóság azt mutatja, hogy Carlo Ancelotti, a Chelsea jelenlegi mestere, remek szakember, ugyanis felismerte, hogy a játékosoknak nincs szükségük "őrült változtatásokra", csak egy kis "finomhangolásra".

Forrás: SamsungSport.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr431748322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása