HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Mikel: Ancelotti dühös volt!

2010.02.15. 16:14 :: Flashly

A „Kékek” 1-1-es döntetlennel vonultak a félidőre a Cardiff City ellen, de a második félidőre összeszedték magukat a londoniak, s 4-1-es győzelmet arattak, amivel bejutott a negyeddöntőbe.

http://www.les-transferts.com/wp-content/uploads/2008/11/john_obi_mikel.jpgAncelotti nem volt elégedett az első félidőben nyújtott teljesítménnyel, s a Chelsea középpályása, Mikel elismerte, hogy elég mérgesen beszélt hozzájuk a mester az öltözőben.

„Mikor a szünetre mentük, az öltözőben már láttuk, hogy ideges, ezért a második félidőre már úgy mentük ki, hogy tudjuk mi a dolgunk.” – kezdte Mikel.

„Nagyon mérges volt ránk. Ordítozott velünk olaszul, s angolul egyaránt. – Mikor ideges összekeveri a nyelveket. Tudtuk, hogy igaza volt, és képesek vagyunk többre is. A második félidőre már úgy mentünk ki, hogy tudjuk mi a feladatunk.”


A nigériai játékos, emellett elismerte, hogy javítaniuk kell az idegenbeli formájukat, ha továbbra is eredményesek akarnak lenni mindhárom sorozatban, amelyben részt vesznek.


A Chelsea ebben a szezonban hazai környezetben még nem kapott ki, azonban idegenben az utolsó hat mérkőzésükből csak egyet tudtak hozni. Mikel bízik abban, hogy ezen tudnak javítani.

„Az idegenbeli formánk nem túl fényes, ezen mindenképpen javítanunk kell.”- folytatta, a nemrég az Afrikai Nemzetek Kupájáról visszatért csillag.

„Beszélnünk kell róla, de tudjuk, hogy mire vagyunk képesek.  Tudjuk, hogy a csapatot alkotó játékosok egytől-egyik tehetségesek.”

„Ha végig nézel a csapaton, látod, hogy nagy játékosok alkotják a keretet, és amikor a dolgok nem mennek jól, tudjuk, hogyan lehet megoldani, s helyre hozni azokat.”

„Van egy nagyon jó menedzserünk, aki egy tapasztalt vezető, és rendbe tudja hozni a dolgokat. Nekünk pedig megkell próbálnunk az elkövetkezendő mérkőzéseket megnyerni.”

Forrás: SkySports.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr821760554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása