HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

José Mourinho: “A Chelsea hibázott, mikor kirúgott”

2010.02.16. 21:21 :: Flashly

José Mourinhót nem lepi meg, hogy a Chelsea nem tudja beváltani a hozzá fűzött reményeket, amióta nem ő a menedzser.

http://www.queensjournal.ca/media/content/2007/12/jose-mourinho.jpgA portugál stratégát 2007-ben küldték el a londoniak kispadjáról, a klub azóta mindössze egy FA Kupát nyert, bár minden sorozatban a legnagyobb esélyesek között tartják őket számon.

Mourinho jelenleg az Internazionale menedzsere, így a Chelsea elleni Bajnokok Ligája-meccseken lehetősége lesz bebizonyítani, hogy a Kékek hibáztak, amikor elküldték őt.

“A Chelsea szenvedett az elmúlt két évben, ami nem lep meg, hiszen akkor küldtek el” – mondta a korábbi Porto-mester.

“Különleges kapcsolat volt köztem, a játékosok és a szurkolók között. Nagyon nehéz újra ilyen kapcsolatot kiépíteni, ha egyszer megtörik.”

“Több menedzserük is volt azóta, de úgy tűnik, egyikük mentalitása sem illett a klubhoz. A Stamford Bridge-en nincs helye hosszú távú terveknek, vagy megnyered a bajnokságot az első szezonodban vagy nézhetsz új állás után.”

“Persze tudtam, hogy nem fogok életem végéig ott dolgozni, de azt hiszem, jobban jártak volna, ha kitartanak mellettem.”

Forrás: TEAMtalk.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr331764543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása