HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Lampard: “Ferdinand jó választás volt”

2010.02.16. 16:55 :: Flashly

Frank Lampard örül, hogy nem a fiatal Wayne Rooney nyakába szakadt a csapatkapitánysággal járó óriási felelősség a válogatottnál.

http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00451/Frank_Lampard_280x3_451069a.jpgA John Terry körül kirobbant botrány után az angol válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello úgy döntött, Rio Ferdinandnak adja a kapitányi karszalagot.

Lampard szerint az olasz mester jól választott és örül, hogy nem engedett azoknak, akik a 24 éves Rooney tették volna meg a csapat vezérének.

“John és Rio mindketten nagy egyéniségek. Fontos volt, hogy olyan játékos legyen a csapatkapitány, aki tud hatni a többiekre. Ferdinand mindig is népszerű volt a válogatott tagjai közében és mindenki jól kijön vele” - mondta a Chelsea középpályása.

“Nem túl szerencsés, hogy ilyen fontos időszakban robbant ki ez a botrány és senki nem örül neki, de az biztos, hogy Rio a lehető legjobb választás.”

“Jelenleg Wayne Rooney a legjobb játékosunk, egymaga képes eldönteni egy mérkőzést. A mester akár őt is választhatta volna, de ilyen fiatalon nem hiszem, hogy ekkora terhet kellene vállalnia. Egy nap azonban biztos remek kapitány válik belőle.”

Forrás: TEAMtalk.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr741763703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása