HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Bridge lemondta a válogatottságot

2010.02.26. 01:16 :: Flashly

Wayne Bridge úgy érzi, nem tenne jót, ha John Terry és ő is egyszerre szerepelne az angol válogatottban, ezért nem szeretne a nemzeti csapatban szerepelni.

http://news.bbc.co.uk/media/images/41658000/jpg/_41658948_bridge_pa.jpgJó ideje attól hangos a brit bulvársajtó, hogy Terry megcsalta a feleségét Bridge volt barátnőjével, Vanessa Perroncellel.

A két játékos a hírek szerint már megbeszélte az ügyet és nincs harag köztük, de a Manchester City bekkje úgy gondolja, vitákat generálhatna az öltözőben, ha mindketten ott lennének a válogatottban.

“Mindig is nagy megtiszteltetés volt az angol válogatottban szerepelni, de a történtek után nem biztos, hogy jó lenne ha vállalnám a szereplést” – mondta a 29 éves bekk.

Ashley Cole sérülése és Bridge döntése miatt egyelőre nem tudni, hogy jövő héten szerdán, az Egyiptom elleni barátságos meccsen ki lesz a Háromoroszlánosok balhátvédje.

A két leggyakrabban emlegetett játékos Leighton Baines az Evertonból és Stephen Warnock az Aston Villából.

Forrás: TEAMtalk.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr251791236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása