HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Újabb sérülések, Turnbull kezd szombaton

2010.03.13. 13:50 :: Flashly

Petrc Cech után Henrique Hilario is kidőlt, a portugál kapus ágyékhúzódás miatt nem edzett a héten – közölte Carlo Ancelotti. Így a szombati West Ham elleni bajnokin Ross Turnbull kezd majd, míg a kispadon a tartalékcsapat hálóőre, Rhys Taylor ül majd. A Chelsea menedzsere viccesen megjegyezte, legfeljebb John Terry áll be a kapuba, ha még valaki kidől a kapusok közül.

Az olasz tréner azt egyelőre nem tudna megmondani, hogy Petr Cech vagy Hilario felépül-e a keddi, Inter elleni bajnokira. A cseh kapus még nem edzett a csapattal, egyelőre a rehabilitációja zajlik.

Sérülés miatt Ricardo Carvalho is kihagyja a szombati találkozót, de a portugál védő keddre felépülhet.

Ancelotti beszámolt arról is, Michael Essien és Ashley Cole pénteken tért vissza a franciaországi rehabilitációról, jó ütemben halad a felépülésük, de egyelőre nem tudni, mikor játszhatnak. A ghánai középpályás gyógyulása esetében történt egy kis komplikáció, ezért 3-4 héttel hosszabb ideig tart a visszatérése. Essien mostantól Cobhamben folytatja a felépülést, ám még azt sem tudni, mikor edzhet legközelebb. Jól sikerült Ashley Cole operációja, így van rá esély, hogy a jósolt 3 hónapnál hamarabb tér vissza.

Jurij Zsirkov felépült, ő szombaton és kedden is játékra kész, Ballack és Belletti pedig eltiltását letöltve szerepelhet újra.

Ancelotti kiemelte: a lehető legerősebb csapatot akarja pályára küldeni szombaton, mert a West Ham elleni egy fontos meccs. Győzni kell, és vissza kell szerezni az első helyet bajnokságban – tette hozzá.

A menedzser szólt arról is, teljesen biztos benne, hogy Joe Cole jövőre is a Kékeknél szerepel. Mint mondta, a szélső fontos tagja a csapatnak, keményen dolgozik és jó a hozzáállása.

A szerződéshosszabbításokról ugyanakkor nem tudott bővebben nyilatkozni az olasz edző, mint mondta, ez a vezetőség feladata. Joe Cole-nak és Michael Ballacknak nyáron, Nicolas Anelkának pedig jövőre jár le a szerződése.

Forrás: Chelseafc.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr911836601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása