HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Ballack hisz a továbbjutásban

2010.03.15. 21:29 :: Flashly

A Chelsea középpályása, Michael Ballack biztos benne, hogy a játékosokat nem fogja megzavarni Jose Mourinho visszatérése.

 

http://www.soccerticketsonline.com/images/Ballack.jpgMichael Ballack Chelsea középpályás biztos benne, hogy csapata vissza fogja tartani az érzelmeiket, és csak a mérkőzésre fognak koncentrálni.


Mourinho egymást követő két évben tudta megnyerni a bajnokságot, és többi más kupát, egyedül a Bajnokok Ligája nem sikerült és ezután az Interbe szerződött. Ballack biztos a csapata továbbjutásában.

 

"Nekünk az egész mérkőzésen támadnunk kell!- Mondta a The Mirrornak.Mióta távozott tőlünk sok más edzőnk is volt nem, csak ő."

 

"Természetesen ez egy különleges pillanat lesz, hogy játszunk ellene hazai közönség előtt. Neki szintén nagy pillanat lesz, mikor visszatér ide a Stamford Bridge-re”.

 

"Tudjuk, hogy mit kell tennünk. Amint elkezdődik a mérkőzés, meg fogom próbálni az elmémből kitörölni a Mourinho-t, és csak a csapatomra, és magamra fogok gondolni."


Chelsea-nek ez egy nehéz feladat lesz, ha oda akar érni a Bl negyeddöntőhöz, miután az Inter legyőzte a "kékeket” 2-1 arányban Olaszországban az első mérkőzésen, de a német biztos benne hogy tovább fognak jutni.

 

"Tudjuk, hogy az eredmény, most egy teljesen új helyzet. Nekünk 100 százalékot kell nyújtanunk, hogyha tovább akarunk jutni. Az első mérkőzésen sok helyzetünk volt, egy jó meccset játszottunk, de végül veszítettünk.”

 

Forrás: Goal.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr591842440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása