HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Német tragédia: Ballack kihagyja a világbajnokságot

2010.05.17. 19:18 :: Flashly

A Német Labdarúgó-szövetség beszámolója szerint Michael Ballack sérülése olyan súlyos, hogy a játékos nem vehet részt a válogatottal a dél-afrikai futball-világbajnokságon.

Ballack a szombati, Portsmouth elleni FA Kupa-döntőn kapott rúgást a lábára. A Chelsea játékosának bokájára Boateng csúszott rá, Ballack fájdalmas arccal rogyott a földre.

A labdarúgó a lefújást követően még bizakodva nyilatkozott és azt mondta: reméli, nem kell feladnia világbajnoki álmait. Joachim Löw, a német válogatott szövetségi kapitánya korábban elismerte, aggódik a csapatkapitány miatt.

- Michael a kapitányunk, a gárda egyik vezére - mondta Löw. - Aggódunk miatta.

A labdarúgó sérülését Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, a Bayern orvosa is megvizsgálta és kiderült: Ballack bokaszalagszakadást szenvedett. Ez pedig azt jelenti, hogy legalább nyolc hétig pihennie kell, így nem szerepelhet a világbajnokságon. 

Joachim Löw egyelőre nem döntött arról, hogy ki helyettesíti a tornán a csapat kapitányát.

Forrás: SamsungSport.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr132010949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása