HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Jövőre BL-t kell nyerni

2010.05.19. 19:39 :: Flashly

John Terry elmondása szerint a Chelsea tulajdonosa, Roman Abramovics azt kérte a játékosoktól, hogy a következő szezonban minden erejükkel koncentráljanak a Bajnokok Ligájára.

http://img.skysports.com/10/05/218x298/John-Terry-Chelsea-Premier-League-Title-Celeb_2451666.jpgA Kékek nem panaszkodhatnak idei teljesítményükre, hiszen megnyerték a bajnokságot és az FA Kupát is, ezzel megszerezték történetük első dupláját. A hosszú ideje áhított BL-serleget azonban most sem emelhetik magasba, hiszen már a nyolcaddöntőben kiestek az Inter ellen.

A csapatkapitány, Terry elmondta, miután Abramovics gratulált nekik a két begyűjtött trófeához, megkérte őket, hogy a 2010/11-es szezonban tegyenek meg mindent azért, hogy végre európai siker is fűződjön a klub nevéhez.

“Nem kérdéses, hogy ugyanaz jár Roman fejében, mint mindenki máséban: a BL-győzelem” – kezdte az angol válogatott bekk.

“Azt mondta, nagyon örül a duplának, de a következő szezonban meg kell nyernünk a Bajnokok Ligáját. Mi is ezt szeretnénk.”

“Az utóbbi öt-hat évben többször közel kerültünk hozzá, de nyernünk nem sikerült, pedig volt, hogy mi voltunk a legjobb csapat a sorozatban. Ha egy BL-győzelem is felkerülne a dicsőségfalunkra, attól mindenki nagyon boldog lenne, Roman, a szurkolók, az edzők és persze mi is.”

Forrás: DailyMail

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr362016245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása