HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Pato újra célkeresztben?!

2011.08.03. 00:42 :: Flashly

A hírek szerint Andre Villas-Boas készen áll meggyőzni Roman Abramovich-ot, hogy próbálják meg leigazolni az AC Milan ászát, Alexandre Pato-t.

http://4.bp.blogspot.com/_e7yof9cCGLo/TTY5FZfuzuI/AAAAAAAAAD8/S-kHO8-NbFg/s1600/Alexandre%252BPato.jpg


A Chelsea már lassan három éve folyamatosan üldözi Pato-t, és Carlo Ancelotti érkezésévél szinte már majdnem biztosra vette mindenki, hogy leigazolják a fiatal támadót.

Azonban, úgy tűnik a Kékek az új edző érkeztével is újra érdeklődnek a dél amerikai játékos iránt.

Boas úgy gondolja, az 50 millióért érkező Torresből úgy hozhatná ki a legtöbbet, ha Pato érkezésével egy sokkal erősebb támadó triót hozhatna létre.

Pato az előző szezonban 14 gólt szerzett 25 mérkőzésen, ami nem is nevezhető olyan rossznak ahhoz képest, hogy többször is sérült volt.

A Milan támadója sokat veszített a rangjából a brazil válogatottban a Santos sztárjának, Neymar-nak köszönhetően, ám senki sem kételkedik a képességeiben, és nagyon sok tapasztalata van a Bajnokok Ligájában, illetve a nagy klubok elvárásaiban.

Némely értesülések szerint, a Chelsea készen áll 20 millió fontot, plusz Anelka-t vagy Kalou-t odaadni a Milan-nak hogy megszerezzék Pato-t. A Milan eközben az egykori Inter csatárt, Mario Balotelli-t szeretné visszavinni a San Siro-ba.


Forrás: mirrorfootball.co.uk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr333121689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása