HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Buck nem biztos Modric leigazolásában

2011.08.15. 00:31 :: Flashly

A Chelsea elnöke, Bruce Buck nem biztos benne hogy továbbra is üldözik a Tottenham játékosát, Modric-ot, miután egy megtett ajánlat vissza lett utasítva.

http://img.skysports.com/11/07/660x350/Luka-Modric-Tottenham_2629250.jpg

A Kékek elnöke megerősítette azt a hírt, hogy már tettek legalább egy ajánlatot a Horvát válogatott iránt, aki úgy határozott, elhagyná a White Hart Lane-t.

Az új menedzser, Villas-Boas szeretne bővíteni a középpályán, hogy több játékosból variálhassa azt, s miután egy 27 millió font körüli összegért nem sikerült megszerezni Luka-t, több kiszemelt is felmerült Boas fejében.

A Chelsea továbbra is érdeklődik Modric iránt, de Buck most elmondta, nem biztos hogy újabb lépést tesznek a 25 éves tehetséges játékos felé.

"A legtöbb klub nem szeret arról beszélni, kik iránt érdeklődnek, de a Modric-al kapcsolatos helyzet nyilvánosságra került," mondja Buck.

"Mi tettünk egy ajánlatot, amit (a Tottenham elnöke) Daniel Levy visszautasított, és még nem tudom teszünk e újabb lépéseket, majd meglátjuk.

"Andre nem adott nekünk bevásárló listát, viszont elmondta, mely posztokon szeretne erősíteni.

"Megemlített pár játékos, de olyan nem fordult elő hogy azt mondta volna 'Én ezt, és ezt a srácot', ugyanis többről van szó annál, hogy csak szimplán kiválasztunk játékosokat.

"Fontos az, hogy elérhető e a játékos, mi az ára, és minden más vele járó dolog.

"Andre remekül dolgozik együtt a vezetőséggel, és közvetlenül Roman-al beszélik át, a csapat mely része szorul erősítésre, és melyik van már készen."


Forrás: Skysports.com

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr163153918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása