HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Stoch jó szezont fut

2009.12.14. 22:33 :: Flashly

http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00847/Miroslav_Stoch_847014a.jpgA Chelsea fiatal középpályása, Miroslav Stoch aki kölcsönben szerepel az FC Twente-ben, 2 gólt is szerzett a NAC Breda elleni mérkőzésen, amivel nagyban hozzájárult a 3-1-es győzelemhez. Stoch remek szezont tudhat eddig magáének a holland csapatban, hiszen az első csapatban 17 mérkőzésen 10 gólt szerzett már, ezzel ő nyújtja a legjobb teljesítményt a kölcsönben szereplő fiatalok közül.

A fiatal szlovák válogatott játékos egyébként július 16-án került kölcsönbe a Twentéhez.

Stoch adatlapja:
en.wikipedia.org/wiki/Miroslav_Stoch

 

Kicsit más.

Bár a Chelsea-hez semmi köze, de biztosan kevesen tudják, de a holland Twente csapatában egy fiatal magyar tehetséges játékos is szerepel, Szolga Máté(16), akit én személyesen is ismerek.

Szolga a Veszprém FC USE-ben nevelkedett Rugovics Vendel irányítása alatt, majd egy éve került Szombathelyre, az Illés-akadémiához.

A fiatal csatár hároméves szerződést kötött a holland élvonalban szereplő klubbal, amelynek korosztályos csapataiban futballozik majd a jövőben.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr171598611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása