HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Luis Suarez marad az Ajax-nál

2009.12.15. 18:35 :: Flashly

Az Ajax 22 éves támadójáról, Luis Suarez-ről a napokban folyamatosan olyan hírek láttak napvilágot, hogy a Chelsea, a Manchester United és a Liverpool is leigazolná. Azonban, az uruguayi válogatott elmondta a véleményét, miszerint nem igazol sehová a szezon közepén. 

Luis Suarez, Ajax Amsterdam (Getty-Images)

"Jelenleg nem áll szándékomban eligazolni sehova. Köszönök minden érdeklődést a csapatoktól, de úgy gondolom hogy maradok az Ajax-nál legalább a szezon végéig." - mondta a Radio Carve-nek, majd folytatta:

"Talán a szezon végén majd elfogadok egy ajánlatot."

"A Chelsea-be? Szó sincs erről. - magyarázta. "Nemtudom honnan vette a sajtó ezeket az információkat."

"Ha igaz, köszönöm az irántam tükrözött érdeklődést."

"A csapatban elmondtam mindenkinek, hogy itt szeretnék maradni, mert szinte mindig játszhatom és szeretnék jó formában lenni az Urugay-i válogatottal Dél Afrikában. Legalábbb júniusig maradok az Ajax-nál."

A Chelsea-t egyébként szóbahozták Sergio Agüero-val, Franck Ribéry-vel, és Angel di Maria-val is, mint lehetséges érkezők.

Forrás: Goal.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr461600423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása