HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Eladhatja Ribéryt a Bayern!

2009.12.16. 08:11 :: Flashly

http://www.aide4fun.com/images/chroniques/lafouine74470/Football/Joueurs/ribery.jpgA Bayern München nem ragaszkodik minden áron francia világklasszisához, Franck Ribéryhez, és hajlandó tárgyalni a Real Madriddal vagy a Chelsea-vel, ha nem sikerül megállapodnia a játékossal a szerződéshosszabbításról - így foglalható össze Uli Hoenessnek, a Bayern újdonsült elnökének keddi nyilatkozata.

"Franck szerződése 2011-ben jár le, ne rugaszkodjunk el a valóságtól, ha nem tudjuk megújítani, el kell adnunk a nyáron, 50-60 millió euró körüli összegért. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy egy évvel később ingyen és bérmentve távozzon. Ami minket illet, természetesen azon vagyunk, hogy a játékos a Bayernnél maradjon."

Hoeness nem is csinált titkot abból, mennyire kelendő a játékos:

"A Real Madrid és a Chelsea fut érte versenyt, minden követ megmozgatnak a leigazolásáért. Nincsenek anyagi gondjaink, ha eljön az idő, a játékossal közösen értékeljük a helyzetet, és ennek megfelelően döntünk jövőjéről."

Forrás: Sporthirado.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr111601413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása