HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Chelsea - Inter párharc a BL nyolcaddöntőben

2009.12.18. 13:05 :: Flashly

A sorsolás többi párosításai:

   Stuttgart - Barcelona
   Olympiakosz - Bordeaux
   Internazionale - Chelsea
   Bayern München - Fiorentina
   CSZKA Moszkva - Sevilla
   Lyon - Real Madrid
   Porto - Arsenal
   Milan - Manchester United
 
 

Azzal a José Mourinho vezette Internazionale csapattal kerültünk szembe, aki egykoron a Chelsea csapatát irányította, és akivel a bajnokságot is sikerült megnyerni. Az első mérkőzés az Inter otthonában lesz, a San Siro-ban, majd utána a Stamford Bridge-en dől el hogy melyik csapat jut a legjobb nyolc közé.

A sorsolásnak köszönhetően lesznek bizonyos hazalátogatások, úgymint Ancelotti Milánói hazatekintés, Benzema Lyon-i útja, Luca Toni Firenze-i utazása, Beckham is meglátogatja az egykori csapatát Manchesterben.

Elmondhatjuk hogy a Barcelona kapta a leggyengébb ellenfelet, az angol csapatok nehéz ellenfeleket kaptak, ahogyan az olasz alakulatoknak sem lesz könnyű. A Madridnak illene elbánnia a Lyonnal, és a CSZKA Moszkva - Sevilla párosnak köszönhetően biztos lesz gyengébb csapat is a legjobb 8 között.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr101606603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása