HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Pazzini nem megy sehová

2009.12.18. 01:48 :: Flashly

A Sampdoria sportigazgatója, Guiseppe Marotta elmondta, nem igazak azok a pletykák, miszerint Pazzini eligazolna a télen...

http://www.spox.com/de/daten/pics/fussball/bilder/spieler/gross/24876.jpgA Chelsea és a Manchester United is igen élénken érdeklődött az olasz csatár iránt, egyes jelentések szerint az Arsenal is beszállt volna harmadikként, miután Robin Van Persie hosszú időre lesérült.

Pazzini élvezi a játékot a Sampdoriánál mióta eligazolt januárban a Fiorentinából, Antonio Cassano-val pedig remek párost alkotnak.

A Chelsea bízott abban hogy elérhető igazolás lesz számukra Pazzini, de az olasz klub sportigazgatója, Giuseppe Marotta gyorsan visszautasította az érdeklődést, és elmondta hogy sem Pazzini, sem pedig Cassano nem hagyja el csapatát.

"Pazzini és Cassano eligazolna januárban? Felejtsék el." - mondta a Sky Italia-nak. "Ők fontos szerepet töltenek be a terveinkben."

Forrás: Goal.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr571605829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása