HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Cech: A Chelsea meg tud bírkózni Didier Drogba hiányával

2009.12.21. 15:03 :: Flashly

A Chelsea elsőszámú kapusa, Petr Cech nem aggódik amiatt hogy Didier Drogba nem lesz elérhető a következő hónapban a csapat számára.

https://m.blog.hu/ha/hajracsehek/image/cech.jpgAz elefántcsontparti játékos két másik társával együtt januárban elutazik az Afrika Kupára, ahol a saját nemzeti csapatukat szolgálják majd 5 héten keresztül.

De Cech magabiztosan várja ezt az időszakot.

"Szerintem majd forgatjuk a játékosokat ahogy eddig is, és ígyis jól szerepeltünk, úgyhogy reméljük hogy ez megint így lesz." - mondta a hálóőr.

"Természetesen hiányozni fognak majd ezek a játékosok, de lesz időnk felkészülni januárban. Tudjuk hogy egy időre el kell menniük, szóval ezzel meg kell bírkóznunk."

"A csapatunkban minőségi játékosok szerepelnek, akiknek lehetőségük lesz a bizonyításra, és ezt meg is teszik majd a csapat érdekében."

A Chelsea ezidő alatt a Sunderland-el és a Birmingham City-vel mérkőzik meg majd hazai pályán, a Hull City és a Burnley otthonába utaznak majd, de mindezek előtt a Watford-al küzdenek majd az FA Kupa harmadik fordulójában.

Forrás: Goal.com

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr661613412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása