HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

A Chelsea ünnepi kórházlátogatásai

2009.12.23. 21:03 :: Flashly

Kedden a Chelsea játékosai több száz gyereket látogattak meg a kórházakban a Bridge Kids Christmas Party alkalmából.


Miután véget ért a délelőtti edzés, a játékosok két részre osztódtak, az egyik csapat ment a Westminster Kórházba, míg a másik autista hátrányos helyzetű  gyermekeket látogatott meg, Wandsworth és a Help A London Child projekt által  Lady Allen játszótéren.


Az egyes csoport kiosztott több csomag ajándékot, miközben végig járták a kórtermeket, a gyerekek közül néhányan azonnal felöltötték magukra öltötték újonnan kapott Chelsea-s sapkáikat, sáljaikat, hogy miután a játékosok elhagyták a korházakat megmutathassák új kék megjelenésüket.


„A mi munkánkat a pályán, nagyon sok ember követi figyelemmel a TV-ben, és azért jöttünk ide, hogy némi mosolyt csempésszünk az arcukra. Karácsonykor mosolyogni kell."


„A gyerekek boldogok azért, hogy találkoznak olyan emberekkel akiket eddig csak a TV-ben láttak, azt gondolom, hogy ez nekik, és nekünk is jó. Megtörténhet bárkivel, hogy kórházba kerül, úgyhogy csak boldogok vagyunk, hogy idejöttünk, és néhány srác mosolyog.”


„Pár percig vagyunk csak itt, de nagyon nehéz karácsonykor a kórházban,”- tette hozzá Hilario. A karácsony egy családi dolog, mikor beleképzeltem magam ezeknek a gyerekeknek a helyébe, rájöttem, hogy ez milyen nehéz, és ezért megpróbáltuk boldogabbá tenni őket.”


Stephanie Thomas, a kórház igazgatója véleménye szerint még nem látott ennyi mosolyt, vidámságot a kórházban.


„Látod a reakciókat a betegeken, sok itt a kisgyerekek, ez az ami különbséget csinál,”- magyarázta. Azt mondják nehéz idők amikor kórházban vagy, de ez jobbá teszi az itt tartózkodásukat, és még sokáig beszélnek erről.”


„Volt egy ötletünk, és ez az esemény megtörtént, azt gondolom jobb lett a betegeknek, mert ez egy meglepetés volt a számukra.”


Időközben a Wandsworth-ben a gyerekek arra vártak a hidegben, hogy találkozhassanak hőseikkel, és mindannyian éljeneztek mikor a legények megérkeztek.


Miután autógrammot osztogattak, és fotózkodtak, a játékosok elcsevegtek a fiatalokkal a karácsonyi terveikről, és kiosztották a finomságokat. John Terry és Ross Turnbull ráadásul hintáztak is egy szerencsés ifjúval.
„Nagyon jó látni, hogy ennyire örülnek nekünk,”- mondta Ricardo Carvalho.  Boldoggá tesz minket, hogy beszélni akarnak hozzánk.”


„Az élvezet az arcaikon egy igazán jó dolog, és jó együtt látni családokat. Ha ők boldogok, akkor boldogan mennek haza, és boldog karácsonyuk lesz.”

http://www.chelseafc.com/javaImages/f5/d/0,,10268~7998965,00.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Fantasztikus volt, a gyerekek igazán jól érezték magukat, és jó érzés tenni valamit a közösségért,”- mondta Ross Turnbull.


„Nagyon jó volt látni a gyerekek arcát, a gyerekek nagyon élvezték, igazán jó nap volt.”

A látogatások befejeztével, a Bridge-en, 200 gyermek várta a játékosokat hatalmas szórakozás közepette, szendvics, zene minden volt, nem is beszélve a kvízről amit Malouda nyert meg Drogba ellen.

Malouda beats Drogba at the party quiz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A party után Ashley Cole sok autógrammot kiosztott, és fotózkodott, és Juliano Belleti maradt, hogy találkozhasson mindenkivel.


„Jó, hogy a Chelsea csinál ilyet, mert nagyszerű példa mások számára,és általunk elismert gyerekeknek nem sok esélyük van találkozni a játékosokkal, és ez egy jó szórakozás nekünk is,”- mondta Cole.

Forrás: Chelseafc.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr961619031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása