HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Ballack: Nem szabad Mourinhóra figyelni!

2009.12.23. 23:27 :: Flashly

A Chelsea középpályása, Michael Ballack óva inti csapattársait attól, hogy figyelmet szenteljenek José Mourinho nyilatkozatainak. Mint ismert, a londoni csapatot a portugál edző jelenlegi együttesével, az Internazionaléval sorsolták össze a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, amit Mourinho szokásos, magabiztos stílusában kommentált.

http://www.fansfc.com/UploadedImages/Players/ballack_633568126956406250.jpg„Mourinho azt mondta, hogy nincs szüksége a játékunk tanulmányozására, de kérdem én, Braniszlav Ivanovics vagy Nicolas Anelka tagja volt az ő régi csapatának?” – utalt rá Ballack, hogy a mai Chelsea nem ugyanaz, mint a Mourinho által irányított Chelsea.

„Ezek a nyilatkozatok részei az ő kis játékának. Nekünk azonban csak magunkra kell figyelni, a pszichológiai hadviselésével nem szabad foglalkoznunk – folytatta a német játékos. – Az valóban előnyt jelent a számára, hogy szinte mindent tud a klubról, ám a pályán a játékosai lesznek ott ellenünk, nem pedig ő. Nagy csata lesz, az első perctől az utolsóig.”

Mourinho azt is elmondta, hogy számára semmi jelentősége sincs annak, hogy éppen korábbi csapatát sodorta útjukba a sors, ám Ballack ezt másképp gondolja: „Számunkra különleges párharc lesz, és így van ezzel a portugál edző is.”

Forrás: Nso.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr471619379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása