HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

A Premier League karácsonykor sem pihen!

2009.12.25. 21:28 :: Flashly

HÉTVÉGI ELŐZETES. Addig míg az európai labdarúgó-bajnokságok zömében jól megérdemelt pihenőjüket töltik a játékosok, a Premier League-ben a hétvégén beindul a nagyüzem, teljes bajnoki fordulót rendeznek. A 19. kanyar legérdekesebb összecsapása mindenképpen a menetelő Aston Villa és vele egyenlő pontszámmal álló Arsenal rangadója lesz, de a Fulham-Tottenham is ígéretes párosításnak tűnik. A Stoke City ellen bemutatkozik a Manchester City élén Roberto Mancini.

Viszont ami számunkra érdekes, az a Birmingham–Chelsea (13:45) mérkőzés!

Az újonc az éllovas ellen. Országos kettes – gondolhatnánk, csakhogy a Birmingham Citynek igenis van keresnivalója szombaton délután. Sőt, jobb esélye nem lesz a Kékek ellen tartó 29 éves nyeretlenségi átkának megtörésére egy darabig. A City bármennyire hihetetlen, a Premier League legjobb formában lévő csapata, elmúlt hat meccséből ötöt megnyert, és a Liverpoolt megelőzve a hetedik a tabellán. Ehhez adódik, hogy a londoniak Nicolas Anelka, José Bosingwa, Michael Essien és Deco nélkül igyekeznek átvészelni a négy meccs óta tartó hullámvölgyet (mindössze négy pontot szereztek).

Ennek köszöhetően, sok fiatal most kap majd több lehetőséget, ahogy majd a következő hónapban is, hiszen a más sokszor említett afrikai játékosok elutaznak az Afrika Kupára. Három olyan játékosunk van, akiknek már csak egy sárga lap kell az eltiltáshoz. Ashley Colenak, Didier Drogbanak és Ricardo Carvalhonak kell oda figyelni, hogy ne sárguljon be holnap.

A mérkőzés tehát holnap 13:45-kor kezdődik, és a DigiSport adja majd élőben.

HAJRÁ CHELSEA!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr391623124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása