HTML

Chelsea FC

Chelsea FC rajongói blog Hírek, átigazolási pletykák. stb.

Friss topikok

HTML

Linkblog

Kalou szeretné, ha Elefántcsontpart találkozna Angliával

2009.12.25. 21:37 :: Flashly

Salomon Kalou csalódott volt, amikor kiderült, hogy Elefántcsontpart és Anglia különböző csoportban szerepel majd a 2010-es labdarúgó-vb-n, ugyanakkor reméli, hogy a torna során összefut még a két válogatott.

„Az ilyen tornákon a legjobb csapatok ellen szeretnél játszani, hogy bizonyíthass magadnak. Ezért, ha Anglia ellen pályára léphetnénk, akkor megtudnánk, mit is érünk valójában” – nyilatkozta a Chelsea játékosa.

„A sorsolásnál nem volt szerencsénk, de ki tudja, a későbbiekben talán összefutunk” – tette hozzá.

A 24 éves szélső azért így sem panaszkodhat, hiszen Angliát ugyan tényleg elkerülték, erős csapat azonban így is lesz a csoportjukban, hiszen Brazíliát, Portugáliát és Észak-Koreát sodorta útjukba a sors.

„Olyan messzire juthatunk, ameddig csak akarunk. Nem szabad megijednünk a többi csapattól, csak játszanunk kell a saját játékunkat. A pályán tizenegy ember küzd tizenegy ellen” – jelezte Kalou, hogy senkitől sem fél.

Forrás: Nso.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechelseafc.blog.hu/api/trackback/id/tr141623149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása